Телеведучий з "Орел і Решка" та "Де логіка" Андрій Бєдняков родом з українського Маріуполя, який постраждав за період війни від бомбардувань та терору російських окупантів.

Військові рф рознесли рідне місто Бєднякова в тріски, але це не єдине випробування в житті телеведучого, адже за період війни він втратив найріднішу людину в житті - маму.

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

У те, що росія нападе на Україну, не вірив ніхто. Деякі українці відкидали цей факт, а дехто перестрахувався і готувався до гіршого сценарію, який таки реалізувався. Як, наприклад, ведучий проєкту "Де логіка?" (Новий канал) Андрій Бєдняков.

"Я не вірив, що повномасштабна війна, яка зараз відбувається, взагалі реальна, – зізнався телеведучий в інтерв'ю Дмитру Гордону. – Приїхав до Маріуполя, коли говорили про можливе вторгнення 16 лютого. Напередодні провів день народження у Дніпрі, взяв машину та приїхав до мами. Не вірив, але було таке: "А раптом". Я повинен був бути з мамою, я повинен був бути там, щоб, не дай Боже, якщо щось почнеться, одразу хапати сім'ю, саджати в автомобіль і їхати звідти."

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Андрій Бєдняков із мамою, фото: пресслужба Нового каналу

Андрій Бєдняков згадує, що приїхав до рідного міста 12 чи 13 лютого та пробув там кілька днів.

"Зазвичай я проводив час з мамою до того, як вона засинає. Потім зустрічався з друзями , - розповів він. - Так, щовечора ми з ними бачилися, грали на приставці та обговорювали "буде чи не буде"... Щоночі я засинав під ранок, десь о 5-й, бо чекав тих самих 4-ї ранку, якими всі лякали. Коли наставав цей час, думав: "Все, сьогодні не буде". І лягав спати. 16-го числа, якщо не помиляюся, ми знову ж таки грали з друзями, до ранку я всіх розвозив по будинках. По дорозі помітили чорний автомобіль марки Mercedes-Benz Maybach, який повільно їхав порожнім містом Ми пожартували: "Ну, Леонідович (Ахметов Рінат Леонідович - прим. ред.) приїхав, все нормально". Пожартували, роз'їхалися, а вранці я дізнався, що він дійсно приїхав. У той момент "відлягло", як кажуть. Оскільки він тут, значить, все нормально, нічого не буде. Я сів в автомобіль і поїхав у Київ, бо через два дні вже довелося летіти до Катару знімати програму. Не вірив, що таке почнеться…"

Маріуполь. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Бєднякова з "Орел і Решка" жорстко хейтять росіяни, хоча нещодавно "п'яту точку" цілували.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" забув про радість після Маріуполя, але їжа все ж таки "перемогла".