Танцюрист і хореограф Євген Кот став гостем у черговому випуску проэкту "Як ти?" із ведучим Григорієм Решетником.

Найбільше чоловік розкрився українцям у шоу "Танці зі зірками", де його партнерками були акторка Ксенія Мішина та співачка Надя Дорофєєва. Зазначимо, що саме із Ксюшею Женя взяв кубок переможців шоу.

Женя Кот і Ксенія Мішина, фото: 1+1

До Григорія Решетника 34-річний танцюрист, який родом із тимчасово окупованого Херсона, завітав зі своєю чарівною дружиною - Наталією Татаринцевою.

До початку повномасштабної війни в сім'ї танцюриста не було тривожної валізки. Вони з дружиною були цілком і повністю поглинені танцювальним проэктом: Наталя там мала бути ведучою, а Євген - суддею.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

На 24 лютого ще планувалася зйомка.

"Я прокинувся від вибухів... 2 вибухи... Від нас недалеко в сусідньому населеному пункті є військова база. Я так розумію, там приліт був... Ми живемо недалеко від лінії зіткнення під Києвом... Я не розумів, що робити, кому дзвонити... Першого дня таблетку заспокійливого я випив... У мене дружина неймовірна і дуже спокійна, як левиця", - згадує Євген.

Женя Кот з дружиною. Фото: Instagram

Його дружина Наталя розповідає, що прокинулася 24 лютого, як завжди, о 5-й ранку. Вона збиралася на зйомки та почула перший вибух.

"Я не повірила, я думала, що може там поряд з нами якісь випробування... Я продовжувала збиратися. Але коли прозвучав другий, то ми зрозуміли, що щось не те. Але я хотіла їхати на зйомки і хотіла вірити, що все закінчиться через 2-3 дні і я зможу здійснити мрію бути ведучою ... Але потім, після першого дня, я зрозуміла, що не це головне. Зараз головне - зберегти родину, - розповідає Татаринцева.

Наталя Татаринцева, фото: Знай.ua

24 лютого дружина Євгена Кота не пропустила навіть ранкову зарядку. Це було їй потрібно, щоб зібратися з думками і здобути спокій. Сім'я вирішила, що нікуди їхати не буде – вони залишаться під Києвом та захищатимуть свій будинок.

Першого дня повномасштабної війни Женя та Наталя пішли закуповувати продукти, частину з яких танцюрист відвіз батькам, з якими сильно сварився, адже вони не хотіли рятуватися з міста. Справа в тому, що від будинку його батьків веде всього одна дорога, якщо її перекриє танк, шляхи порятунку будуть відрізані. Але батьки Кота були непохитними і вирішили залишатися вдома.

Нагадаємо, що Женя Кот розповів, як дав обіцянку захищати дружину, яка ледь не загинула через отруєння чадним газом.

Раніше ми повідомляли, що Женя Кот показав молоду пару, яка після одруження одразу пішла на фронт.