Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська разом із сином потрапила до лікарні. Що трапилося, зірка розповіла у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та намагається тримати їх у курсі більшості подій у своєму житті. Виконавиця регулярно радує новими фото та відео, якими завжди піднімає настрій.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка трохи стривожила фанатів, адже вийшла на контакт із кабінету лікаря. Туди Оля Цибульська потрапила разом із сином Нестором. Як розповіла сама зірка, вона відвезла сина до стоматолога, адже запідозрила, що у нього проблеми із зубами.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ми у стоматолога з Нестором. Тримаюся, як можу", - написала зірка.

Після огляду хлопчика зіркова мати змогла з полегшенням видихнути.

"То не дірка, а залишки цукерок. Чиститиму зуби йому сама. Ще рано делегуватиму. Бо мої нерви не витримають", - зазначила Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська втратила волосся, поки її маленький син зважився на відважний вчинок: "Мріяв давно".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".