Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна похвалилася досягненнями у своєму захопленні. Ролик знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна у вільний час займається волонтерством, допомагаючи українцям у цей складний період та водночас знаходить час для власних захоплень, наприклад, таких як танці. Втім, зірка віддає перевагу досить "екзотичному" виду танців - на пілоні і частенько радує фанатів спекотними кадрами з тренувань.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Сагайдачна знову похизувалась здобутками в освоєнні пілона. Вона показала, як пройшло чергове заняття і відзначила, що нові вміння даються насилу і, хоч і незначними, але травмами. Насамперед за словами зірки, страждають руки.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Досягнення на сьогодні - натерті й одразу здерті пілоном мозолі на руках і розбитий екран у телефоні", - поділилася з шанувальниками Анна Сагайдачна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Заріцька із групи KAZKA кокетливо розставила ніжки на стогу сіна і нарвалася на критику: "Ви вважаєте це доречно зараз?"

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".