Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярним після участі у шоу "Х-Фактор" та хіта "Гуси". Наразі артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням акаунту в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч людей.

Антон Вельбой вирішив не відставати від своїх колег і також виступити на благодійному концерті на підтримку земляків. Його слухачами були маленькі дітки, яким довелося залишити рідні домівки у Маріуполі через російських загарбників.

"Давайте не забувати підтримувати один одного і дарувати гарний настрій в такий непростий час! Разом ми сила", - написав виконавець.

Захід відбувся на Київській дитячій залізниці і майбутні представники такої нелегкої професії теж були там присутні. Малята весело реготали, танцювали і навіть підспівували відому всім пісню Антона "Вишні". І артист відпалював на сцені, назвавши свій кумедний танець "ламбадочкою".

Користувачі соцмережі оцінили те, що Вельбой постарався підтримати постраждалих через війну діток, а також відзначили його неймовірну харизму та талант.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Коментарі - instagram.com/a.wellboy/

Коментарі - instagram.com/a.wellboy/

Раніше ми писали про те, що співак Антон Wellboy серед цілого натовпу кізочок розставив голі ноги: "Ой, хлопці, поспішаю"

Як повідомляв Знай.ua, Wellboy зганьбив українку на всю країну показавши її голу попу і лише посміявся: "Співак виявився лайном"

Також портал Знай.ua писав, що Wellboy передбачив покарання для російських загарбників – скоро все стане на свої місця: "Ворогів на ножі"