Настя Каменських, яка перед самим початком широкомасштабного вторгнення виїхала з України разом з чоловіком та мамою, повернулася в Україну та радіє кожному новому дню та будь-якій дрібничці.

Каменська на своїй сторінці в instаgram, де за її творчістю спостерігає понад 5,4 млн шанувальників, розмістила свіжі світлини, зроблені вдома, на газоні під яблунькою.

Настя Каменських, фото: Instagram

"Найсолодшi яблука тiльки вдома", - написала співачка.

Настя позує сидячи у комбінезоні, з яблучком в руках, та заглядаючи з любов'ю на яблуньку. Кадр вийшов рідний та теплий. Проте у коментарях знаходяться ті українці, які продовжують хейтити співачку за те, що вона виїхала з України.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

"Через майже пів року приїхали)) за яблуками))) рідними))) смішно і печально", "Вдома і проста вода стає солодкою", "Ви прекрасна! Красива жінка, гарна людина, чудова співачка", "Це вже напишуть "в комбезі, бо точно вагітна!"", "Вітаю з поверненням до рідної неньки", - думки у коментаторів розділилися.

Скриншот коментарів

Цікаво, що чоловік Насті Каменських Потап так і не наважився повернутися до України, продовжуючи бути поза межами країни.

Нагадаємо, ми писали, що співачка Настя Каменських знайшла порятунок від стресу у траві

Як повідомляв "Знай.ua", українка поставила на місце Настю Каменських, яка втекла від війни: "Я вас не звинувачую, але...".

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських гуляє полями в Європі під гучні звинувачення в "зраді" України.