Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей.

Маша Єфросиніна зовсім недавно повернулася до рідної України з Німеччини, де тимчасово проживала з дітьми через активні бойові дії. Артистка відпочиває десь на Закарпатті, але не забуває про роботу, а ще не припиняє ділитися з шанувальниками новинами з життя.

Маша Єфросиніна. Фото: скрин відео

На цей раз телеведуча наочно показала, як на неї сприятливо впливає свіже карпатське повітря.

Вона зробила невелику нарізку, на початку якої вона вранці насолоджується сніданком і виглядає злегка пом'ятою, а потім перетворюється на карколомну красуню при повному параді.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Україна діє на мене магічно! 💙💛" - зазначила Єфросиніна.

Шанувальники адресували телеведучій безліч компліментів і зіркові колеги теж оцінили, наскільки добре вона виглядає.

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше ми писали про те, що телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова: "Зміни ім'я, ти не Маша"

Як повідомляв Знай.ua, до Маші Єфросініної прийшло "осяяння" завдяки Артему Пивоварову та бійцю: "Війна була суто про смерть"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна показала силу українських сердець та схилила голову перед талантами: "Вони всі різні та магічні"