Блогерка та дружина відомого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина активно розвиває власну сторінку у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого життя зі співаком, її сторінка вже нараховує майже 38 тисяч підписників

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram

Іванна досить часто спілкується з шанувальниками, нещодавно вона показувала, чим вдома займається її чоловік й що для нього зараз так важливо.

Нещодавно 24-річна Іванна запропонувала шанувальникам зіграти у гру "Було/Не Було" у сторіс соціальної мережі. За правилами якої потрібно відверто відповідати на запитання.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У дівчини запитали пор родимку на щоці у маленької Елізабет. Іванна відповіла, що то не родимка, а гемангіома. Це доброякісна пухлина, за походженням пов'язана з вадами формування судинної системи. У маленьких діток таке часом трапляється, зазвичай їх видаляють.

Потім шанувальники запитали, коли буде операція в Елізабет. Іванна відповіла, що 23 та висловила надію, що більше вже переноситись вона не буде. Чому відкладали операцію дитині дружина Сасанчина не пояснила.

Також шанувальники поцікавились, чи допомагає їй чоловік з донькою. Адже нещодавно вона знімала відео та говорила, що Рома весь час за комп'ютером.

Івана відповіла шанувальникам, що чоловік їй допомагає.

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя.

До слова, "Блокадний Маріуполь": переможець "Голос Країни" Роман Сасанчин показав, як роздають їжу в бомбосховищах.

Раніше ми писали, що 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не..."