Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Потап. Фото: скрін youtube

Після тривалої відсутності в Україні Настя повернулась до дому. Варто зазначити, що шанувальники неодноразово засуджували співаків за те, що вони виїхали з України.

У своїй програмі "Слава+" відомий ведучи Слава Дьомін розповів, що Настя разом з чоловіком, мамою та свекрухою жила весь цей час в Іспанії, куди виїхала за кілька днів до війни.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Мама Насті вже повернулась в Україну, за нею й сама Настя, а Потап подовжує залишатися за кордоном, звідки й підтримує Україну.

У коментарях під відео обурені шанувальники назвали репера розчаруванням року. А також одна з підписниць пригадало, що у інтерв'ю у 2014 році репер казав, що у разі повномасштабного вторгнення він готовий взяти до рук зброю.

Крім того, шанувальники згадали, як перед війною вони виступали в Росії. Також підписники зауважили, що буде сором, якщо він повернеться в Україну, на їх думку - сором.

Слава Дьомін, коментар youtube

Слава Дьомін, коментар youtube

Слава Дьомін, коментар youtube

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"