Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана забула вдягнути ліфчик і викликала фурор у мережі. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна не лише дружина успішного музиканта, а й популярна блогерка, за якою стежать сотні тисяч шанувальників. Вона ділиться не лише кадрами із сімейного життя, а й ділиться особистими думками та переживаннями, а також проводить різноманітні тренінги, зокрема з медитації.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Сніжана Бабкіна вирішила порадувати фанатів новим сонячним фото. У кадрі дружина музиканта позує разом із сином, який став у кумедну позу і посміхається, піднімаючи настрій не тільки мамі, а й її передплатникам. Мама та син позують в одязі одного кольору, що виглядає дуже мило.

Примітно, що Сніжана Бабкіна не одягла ліфчика, що чітко видно на кадрі, втім, шанувальників це не збентежило.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

"Який кайфовий м'ятний прикид у вас! І класний настрій відчувається! Хороші", "Нехай ніколи не плаче, а лише посміхається", - написали у коментарях фанати.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство і поділився своїм баченням: "На 80% із кохання".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".