Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль продовжує розповідати про своє життя у Telegram каналі, який вона створила зовсім недавно. Там співачка висвітлює цікаві події, однією з таких стала поїздка до українських захисників у місце їхньої дислокації. Тіна не уточнила, де саме побувала, але це задля безпеки бійців.

Артистка показала, в яких умовах живуть хлопці. Намет дивує своїми розмірами. Так, це не комфортний будинок із зручностями, але цілком непогано. Місце оточує розкішний український ліс.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

А ще Кароль підійшла до маленького умивальника, який виглядає як бочка і тримається майже на вазі. Співачка зняла себе в дзеркало над ним і не забула грайливо усміхнутися.

Скріншот з відео Тіни Кароль

"Ми шукали Героїв, а вони серед нас", - написала Тіна Кароль через деякий час.

А ззаду на тлі лунає музика та голос якогось артиста. Зважаючи на все, вона вирішила відвідати бійців з концертом.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль проникла до пекарні та показала, як створюються булочки, аж слинка тече: "Які смачні"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками: "Навчусь"

Також портал Знай.ua писав, що тендітна Тіна Кароль показала, як з одного удару поклала кремезного Даніеля Салема: "Незламні"