Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила зробити приємне своїм слухачам і водночас підтримати наш народ у боротьбі з російською агресією. Зробила вона це у звичний для себе спосіб – за допомогою творчості.

Про вихід нової своєї роботи жінка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, а також опублікувала кліп на особистому YouTube -каналі.

Ця робота незвичайна, але дуже довгоочікувана, як зізнається сама Тіна Кароль.

"Нарешті звучить моя дитина .... цей особливий ..... 🇺🇦народжений у боротьбі🇺🇦" - сказано в повідомленні під постом. Називається ця мотиваційна композиція "Вільні.Нескорені", і вона спрямована на те, щоб підняти бойовий дух українців у цей складний час.

До речі, кліп на пісню було знято у Кварцовому кар'єрі, що на Харківщині. Незважаючи на всю небезпеку та наближеність до фронту артистка все ж таки зважилася відвідати це місце.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

"Пісня "ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ" піднімає ідею звільнення від нав'язаних стереотипів минулого. Наш час настав, ми готові боротися за життя для вільної, непереможної країни та гордо нести свій прапор перемоги. Ця пісня, як мантра опору, нерв непокірності, символ неминучих змін!", – розповіла Тіна. Кароль.

Варто зазначити, що за час повномасштабного вторгнення росії в Україну артистка встигла об'їздити величезну кількість країн, дати благодійні концерти, а також донести до мешканців віддалених країн правильну позицію. Нині вона, мабуть, повернулася вже в Україну.

Нагадаємо, що Тіна Кароль "на домашньому" і без прикрас показала хрустку капусточку

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль залізла під ковдру із чарівним приладом, щоб видати щось унікальне .

Також, Тіна Кароль згадала Леніна, Сталіна та дітей-піонерів, але з важливою заявою