Відомий український ресторатор та телеведучий Даніель Салем переспівав знаменитий хіт 90-х, який вважався чи не гімном у гангстерській "тусовці". Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем від початку повномасштабного вторгнення обороняє країну в лавах ЗСУ. Він неодноразово виходив на небезпечні завдання і навіть був поранений. Водночас він займається волонтерством та активно бере участь у різних заходах. Незважаючи на завантаженість, він встигає радувати шанувальників новими фото та відео.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, Даніель Салем показав, що на службі важливо знаходити час для веселощів і робити це можна навіть за кермом автомобіля. Ведучий виконав знаменитий гангстерський хіт із 90-х Coolio - Gangsta's Paradise.

"Щось там наплутав, та й нехай, вірю в перемогу тому і співаю", - поділився Даніель Салем.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Шанувальники захопилися майстерним виконанням та засипали ведучого компліментами.

"Круто! Моя улюблена пісня зі студентських років", "Прикольно начитав", "Вогонь", "Мед на вуха", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.