Центральний захисник "Манчестер Юнайтед" Лісандро Мартінес розкрив нове прізвисько Кріштіану Роналду після того, як 37-річний гравець відкрив свій рахунок на сезон проти "Шерифа" у четвер.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

37-річний гравець забив лише один гол у восьми матчах. Однак після перемоги «Юнайтед» у Лізі Європи з рахунком 2:0 над «Шерифом» минулого тижня форма Роналду, схоже, покращала. Захисник Лісандро Мартінес віддав належне своєму товаришеві по команді в Instagram, розкривши нове прізвисько.

Мартінес, який за останні кілька тижнів став близькою довіреною особою Роналду, написав: «El bichoooo», що англійською означає «Жук».

Кріштіану Роналду, фото Instagram

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Це прізвисько Роналду отримав під час свого дев'ятирічного перебування у «Реалі». Іспанський коментатор Лама вперше використав це ім'я, щоб визначити спосіб, яким п'ятикратний володар Золотого м'яча лякав і часто пожирав захисників, так само, як жуки мають тенденцію лякати людей і пожирати свою здобич.

Назва прижилася, і мадридські вболівальники невдовзі почали скандувати «Ель Бічо» з трибун, особливо коли Роналд мав результативну серію.

Виступаючи після перемоги над «Шерифом», Тен Хаг наполягав на тому, що Роналду «прихильний» до клубу, і припустив, що має плани розпочати реінтеграцію португальської суперзірки у свій стартовий склад.

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка "Манчестер Юнайтед" назвав найкращого гравця, з яким він колись грав.

Нагадаємо, 7 нових найбільших трансферів можуть змінити світ футболу.

Також портал "Знай" писав, що Кріштіану Роналду зганьбив легенду "Ліверпуля" Джеймі Каррагера.