Анна Сторожук - переможниця "Холостяка-11", обраниця головного героя Заливака та колишня дружина ексглави ОП Андрія Богдана. Нещодавно дівчина розійшлася з Михайлом, але не впала духом, а продовжила жити, подорожувати та активно розвивати блог у Instagram, за яким стежить понад 230 тисяч людей.

На цей раз Анна Сторожук показала кадри зруйнованого окупантами Ірпеня, в якому жила її сестра. Дівчина повідомила, що знає місто добре і не раз там була, проте зараз воно схоже на купу попелу та мотлоху.

Скріншот із Insta Stories, Анна Сторожук

Колишня Заливака наголосила, скільки життів занапастили російські окупанти, переслідуючи цілі свого диктатора. Багато українців більше ніколи не зможуть повернутися до рідного Ірпіня, до власних будинків.

Скріншот із Insta Stories, Анна Сторожук

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Анна Сторожук

Богдан показала, скільки розбитих, спалених та з отворами від куль автомобілів просто стоять посеред вулиць.

"Скільки горя нам принесли, скільки загинуло людей", - написала Анна.

Скріншот із Insta Stories, Анна Сторожук

А ще дівчина побувала біля того самого розваленого мосту, під яким ховалися мирні люди, а потім звідти їх рятували бійці з ЗСУ. Його ще не встигли відновити, але спогади завжди різатимуть душу українцям.

Скріншот із Insta Stories, Анна Сторожук

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан, яка кинула "Холостяка" Заливака, змінила коханого на красу Хорватії: "Про війну вже забула"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан, яка кинула "Холостяка" Заливака, зізналася, чи з'явився у неї новий хлопець: "Не хочу в це вірити"

Також портал Знай.ua писав, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан показала стрункі ніжки та розповіла свою історію: "Потрібно 85 років"