У вівторок, 27 вересня 2022 року, відбудеться фінальний матч збірної України з футболу в рамках Ліги Націй о 21:45 за київським часом.

Це шостий тур. До цього ми вже двічі зустрічалися з Ірландією, двічі з Вірменією та один раз із Шотландією. Наша збірна за підсумками п'яти матчів перебуває на другій позиції – 10 очок (3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). Матч можна переглянути на каналах ICTV, "Інтер", "1+1" та "Суспільне".

Збірна України з футболу, фото: Instagram

Ми чотири рази зустрічалися зі збірною Шотландії та двічі перемагали їх. Останні рази – у 2022 році – у рамках відбіркових матчів за участь у Чемпіонаті світу-2022 та у Лізі Націй.

Зустрічі зі Збірною Шотландії, фото: УАФ

Востаннє – 21 вересня, поразка з рахунком 0:3, після якої нашим футболістам вдалося реабілітуватися, розгромивши Вірменію – 5:0.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Вже було оголошено офіційну заявку збірної України на цей матч. Серед імен також не видно ні Георгія Бущана, ні Олександра Зінченка і так далі. Фуболістів, які б посилили шанс на перемогу. Але в команді все ще залишаються Яремчук, Ярмоленко, Довбик, Циганков, Миколенко, Малиновський, Мудрик.

"Було б добре якби Лунін стояв на воротах, найнадійніший з цих воротарів, і хочеться бачити основний склад команди, який буде добре підготовлений, а не як у минулому матчі з Шотландією", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, ексгравець "Динамо" Беньямін Вербич попався на зраді Альвіні та вживанні наркотиків: "На нього 2 країни дивиться, соромно"

Як повідомляв "Знай.ua", можуть вигнати? Росія поскаржилася на тренера збірної України УЄФА після того, як їх викинули з Євро-2024

Знай.ua писав, витік гри "FIFA 23" повідомляє, що навіть ЄA вважає, що Кріштіану Роналду скотився: бог "Манчестер Юнайтед" - все?