Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський запросив у гості Павла Зіброва на майстер-клас. Відповідний ролик з'явився на офіційній сторінці knu_kim у соцмережі instagram.

Михайло Поплавський та Павло Зібров – особи досить яскраві, які користуються великою популярністю серед українців, насамперед через свою неповторну харизму. Сталося, що ці дві зірки зійшлися та виступили на одній сцені.

Михайло Поплавський, фото: Instagram

Так, Михайло Поплавський запросив Павла Зіброва до університету, щоби той дав майстер-клас для студентів. Все пройшло дуже весело: з розмовами до душі та вправами. Також ректор не втримався та вибіг на сцену до колеги, де вони вже вдвох повеселилися та поділилися життєвим досвідом.

"Майстер-клас від зіркового викладача Павла Зіброва в університеті культури. Народний артист України поділився своїм професіоналізмом та життєвим досвідом зі студентами", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров надихнувся Астаф'євою на роздачі борщу для пенсіонерів і захотів так само: "Добра справа".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".