Українська акторка Ірина Кудашова, яка стала відомою завдяки головній ролі в серіалі "Школа" похвалилася, що здійснила мрію свого життя - опинилася на день народженя у Парижі.

На своїй сторінці в інстаграм, Ірина оприлюднила декілька фото та написала, що їй вдалося здійснити поїздку мрії, до славетного Парижу.

Ірина Кудашова. Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

"Приїхала в Paris здійснити свою мрію на день народження. Paris mood " - написала акторка, розмістивши фото на фоністародавнього Лувру.

Красуня не залишилася без коментарів, які залишили шанувальники. Вони захопливо похвалили дівчину, за фігуру та красу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Ірина Кудашова. Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

"Вау, а можна якось зустрітися?? Я тут просто живу", "Я зараз в Парижі я дуже велика твоя фанатка і завжди мріяла з тобою зустрітися, але практично ніколи не виходило і зараз як ти в Парижі дуже прошу чи можемо зустрітися", "Люблю сильно нереально виглядаєш Ірочка!", "Вже така доросла, навіть не віриться", "ого яка красотулічка", "що це за краса в стрічці? як можна бути такою гарною??", - написали у коментарях.

Ірина Кудашова, коментарі. Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

Нагадаємо, ми писали, що Анна Трінчер розповіла про перший інтимний досвід у 16 ​​і сварках з Волошиним: "П'яна вщент першому-ліпшому..."

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Кондратенко зі "Школи" заспівала про велику силу кохання, якій не страшні кулі та автомати: "Є у всьому".

Також "Знай.ua" інформував улюблениця Поплавського з "Школи" Ірина Кудашова зняла одяг через сумніви: "Не можу визначитися"