Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 Дар'я Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

На цей раз вона розповіла, з яким настроєм йде на змагання. За її словами, це одне з найбільш поставлених їй питань.

Білодід впевнена, що кожна людина індивідуальна і тому всі реагують на атмосферу змагань по-різному. Хтось входить вчасно до бойового настрою, хтось - не вчасно, а хтось взагалі не вміє до нього входити.

Дар'я Білодід, фото з Instagram

"Відповідно це сильно позначається на результаті в гірший бік. Я вважаю, що спортсмена потрібно привчати до змагань ще з дитинства. При цьому не лише до маленьких змагань у маленьких залах, а намагатися виїжджати на міжнародну арену, у великі зали з трибунами та атмосферою". справжніх серйозних змагань" , - вважає спортсменка.

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Вона розповіла, що так відбувалося її дитинство.

"Я з дитинства звикла виступати за кордоном, мої перші змагання за кордоном проходили в Будапешті, тоді мені було 8 років. З цього віку тренери регулярно стали мене "обкатувати" і привчати до такого формату змагань. Тому, коли я підросла і почала виступати за кадетам, юніорам та дорослим, мені було легше, я спокійно реагувала на атмосферу чемпіонатів Європи та Світу, у той час, коли інших лякали великі зали та трибуни з уболівальниками" , - ділиться вона.

Скрін, Instagram Білодід

Білодід додала, що не варто робити зі слова "чемпіонат" щось особливе, всі змагання потрібно сприймати однаково.

"Не важливо, це кубок Європи чи чемпіонат Світу. І там, і там беруть участь такі ж люди, як і ви, у них дві руки та дві ноги. Мандраж є у всіх, просто хтось його спрямовує у правильне русло, а хтось Мене ніколи не бентежили вік, титули та результати моїх конкуренток, тому що я знала, що я можу виграти...» , - зізналася чемпіонка.

Нагадаємо, що Дар'я Білодід зустріла 22-річчя на день обстрілу України та в смутку через поразку на чемпіонаті.

Раніше ми повідомляли, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід хочуть бачити новою "Холостячкою": може "потягатися" з Мішиною та Огнєвіч.