Популярна українська телеведуча, фітнес-тренер, дієтологи, а також зіркова наставниця з шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська, яка нещодавно дала велике інтерв'ю та розповіла багато про свої травмуючі стосунки з колишнім чоловіком, чемпіоном з боксу Вечеславом Узєлковим, продовжує спілкуватися передплатниками у мережі.

Цього разу Марина Боржемська відповіла як професіонал, чи можна три тижні схуднути на 15 кілограм. Відповідь дуже здивує багатьох її шанувальників.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Марини Боржемської у мережі Instagram.

Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram

В історіях Марина Боржемська вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками та відповісти на їхні запитання. Ми помітили, що зірковий тренер торкнувся тієї теми, в якій добре розуміється. Так, Марину запитали: "Чи можна за 21 день схуднути на 15 кілограмів?".

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Марина Боржемська відповіла так: "Якщо вага досить висока - можна. Але треба розуміти ризики такого схуднення. У моїй практиці і під моїм пильним контролем ми цього досягли. Але в цьому була екстремальна необхідність. Якщо підійти з розумом і відповідально, треба розуміти, що більш плавне зниження ваги не шкодить здоров'ю та не завдає шкоди та стресу шкірі".

Нагадаємо, екс-дружина Узєлкова Боржемська розповіла, як урятуватися від насильства: "Я сказала собі".

Раніше повідомлялося, Марина Боржемська розповіла, як будувала нове життя після того, як колишнє зруйнував Узєлков: "Завжди є вихід".

Також, дівчатка, повторюйте: Марина Боржемська показала, як швидко в домашніх умовах подолати обвислу неподобство.