Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, поділилася шматочком літнього настрою зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram.

На цей раз вона показала своє тіло відразу в декількох ефектних купальниках. Боржемська встигає змінити в кадрі відразу три суцільних купальника, активно в них стрибає і позує як модель.

Перший - квітчастий з геометричним малюнком, другий – синьо-білий з рослинними мотивами і третій – в анімалістичний принт.

"Настрій літа #боржемскаямарина #borzhemsky", - розповідає Боржемська.

У коментарях мати двох дітей завалили компліментами з приводу її розкішної зовнішності.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Шикардос», «Красива», «Краса - страшна сила», "Всі красиві, але тигровий на вас вогонь", - нестримно захоплюються її шанувальники.

Марина Боржемская, фото: Instagram

"Що це за фірма купальників?", - цікавляться інші.

"Прекрастная!!! сильна і незалежна жінка", "Марина, ви змінюєтеся на очах!!!Ви класна і найкраща, пам'ятайте про це!!!!!», - зазначають у коментарях фанати Боржемської.

Раніше повідомляли, Новий рік у новій сукні? Легко! Марина Боржемська поділилася рецептом смачної намазки для схуднення.

Як повідомляв Знай.иа, королева ночі тепер не Оля Полякова? Марина Боржемська здивувала перевтіленням крутіше, ніж в "Попелюшці".

Знай.иа писав, колишня Узєлкова Марина Боржемська з подругою ледь не зламала ліжко: "якби дорослі...".