Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія зізналася, що вже понад два тижні не живе з чоловіком та дочками. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія активно займається волонтерською діяльністю, а також допомагає армії за допомогою свого таланту, виступаючи із благодійними концертами. Така діяльність вносить неприємні корективи в особисте життя зірки.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Так, виконавиця зізналася, що вже понад два тижні не живе зі своїм чоловіком Захуром та дочками. Камалія зазначила, що весь цей час вона перебуває у поїздках та продовжує підтримувати рідну країну у цей складний період. Зірка зазначила, що вже зовсім скоро зможе побачити коханого чоловіка, а от побачитися з дочками поки що немає можливості.

Камалія, скриншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Уже більше двох тижнів я не бачила дівчаток і Захура. Серце розривається. Дехто пише в коментарях, що я дітям більше потрібна, іди в сім’ю… Я вдячна моїм найріднішим за розуміння, підтримку мою і моєї країни. Сьогодні знову в дорозі, скоро зможу зацілувати чоловіка, а моїх донечок Арабеллу і Мірабеллу ще аж за два тижня", - поділилася виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія вразила красою у вишиванці і не посоромилася зізнатися: "На шляху освоєння".

Також наш портал інформував, Камалія показала, якою запальничкою може бути, і допомогти ЗСУ не забула: "Перемога за нами".

Крім того, ми писали, Сергій Бабкін показав, який колосальний шлях пройшов заради допомоги українцям: "Продовжую грати".