Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе та продовжує свою творчу діяльність у Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами у соцмережі Instagram.

Варто зазначити, що з початку повномашстабної війни, яку почала росія у главі з путіним, Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) зникла з медіа. Потім Лорак повернулася, але тільки щоб вкотре довести, яка вона зрадниця. Адже уродженка України спочатку випустила пісню російською мовою, потім відзначилася на концерті Сергія Лазарєва в Москві, а в сварці взагалі з'явилася афіша її новорічних концертів у росії.

Ані Лорак, фото зі зйомок кліпу "Материк"

Ані Лорак розмістила серію розкішних світлин зі свого чергового концерту. У кадрі співачка позує в дуже привабливому та екстравагантному костюмі із чорного латексу, який дозволяє фанатам насолодитися кожним вигином її стрункого тіла.

Скріншот з Instagram, Ані Лорак

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Користувачі соцмережі не змогли пройти повз яскраву зовнішність Ані Лорак і залишили сотні захоплених коментарів під публікацією. Багато хто також подякував артистці за її творчість і чудовий концерт, на якому їм вдалося побувати.

Скріншот з коментарів, instagram.com/anilorak/

Скріншот з коментарів, instagram.com/anilorak/

Скріншот з коментарів, instagram.com/anilorak/

Нагадаємо, що Ані Лорак показала, які боки наїла на путінських подачах: "Буде вогонь".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак зраділа, що повернулася додому з Росії, але українці не в захваті: "Яко жити, коли сусіди мр*зі".