Відома телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зізналася, що ні краплі не раділа першому снігу і не чекає на зиму. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча активно веде свою сторінку в соцмережі, яку використовує як для вирішення якихось робочих моментів, так і для спілкування з шанувальниками. Ведуча регулярно радує новими фото чи відео, а також ділиться думками та переживаннями.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Цього разу Катя Осадча поділилася атмосферним фото засніженої вулиці у Києві. Вона зізналася, що зазвичай перший сніг викликає позитивні емоції, але цього року все інакше. Зима для неї перестала бути радісним часом року, особливо заважають веселитися думки про те, що війна триває і захисникам на передовій стало ще складніше.

"Прийде час і зима знову буде про радість, санчата і свята. Поки зима для мене це лютий - оципініння, жах і відмова вірити, що все це відбувається з нами …. Думаю про наших Героїв, як вони там… і зима прийшла, як на зло раніше", - написала ведуча.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Осадча зворушилася роботою художника Бенксі на руїнах, що залишили окупанти: "Шкода, що..."

Також наш портал інформував, Катя Осадча зізналася, що українці, які зникли безвісти, не дають їй спати: "Катівні..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".