Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв вирішив зробити новий розклад про те, на що чекати українцям в останній тиждень осені. Зайшла тема навіть про можливу загибель президента.

Про це він розповів у прямому ефірі на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Не обійшлося без теми окупації нових українських міст, а також інших важливих подій тижня 20-27 листопада.

Максим Гордєєв, фото з Instagram

Що стосується Луганська – карти з самого початку випали добрі, які вказують, що робота щодо його деокупації триває. Люди хочуть повернутися додому і роблять все для цього.

У Донецьку та Донецькій області окупанти намагаються все ще утримати під контролем, проте їм уже ніхто не вірить. Пропаганда поступово продовжує руйнуватися.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Запоріжжя та область . Там безліч зрадників, які можуть здати деякі території, а також здавати інформацію про об'єкти, які обстрілюватимуть. Треба бути обережнішим.

Таро, скріншот: YouTube

Харків. На картах йде число 5, що свідчить про нові прильоти. Наступні два тижні будуть дуже важкими для Харкова, адже росіяни принесуть нам дуже багато горя.

Для Херсонської області тиждень буде також вкрай позитивним, адже вже тривають битви за лівобережну область. Величезна кількість окупантів навіть йдуть на переговори з українськими захисниками.

Київ та Київська область . Вони мають бажання завоювати Київ, і від цієї ідеї вони ніяк не можуть відмовитися. Обстріли триватимуть, адже таким способом вони намагаються змусити нас сісти за стіл переговорів.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
https://www.president.gov.ua/

Насамкінець він вирішив поговорити про замах на президента України, адже розмов про це стало дуже багато.

"Є можливість замаху не на президента, а на його дружину. Можлива емоційна ситуація саме з його дружиною. Наразі не бачу жодної смерті від кулі, але вони хочуть максимально потрапити в ціль - у серце президента, його дружину, його силу. Тому вони зараз можливо зроблять замах. З президентом все буде добре", - підсумував Макс Гордєєв.

Нагадаємо, що Овен, Телець і Близнюки: до кого у грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Гордєєв попередив про зрадників, обстріли і важливий небезпечний день

Також, екстрасенс Макс Гордєєв розповів Дьоміну, коли ворог перестане потрапляти по енергосистемі