Подружки DJ NANA (Анастасія Кумейко) та Nana Zbuker зустрілися та потанцювали в абсолютно спокусливій білизні.

Дві Анастасії зустрілися, щоб провести час разом. При чому одна була одягнена у теплий комбінезон, а інша знімала її танці на фоні дівчини, що танцює у спокусливій білизні танець для дорослих. Відео "зустрічі" дівчата показали своїм шанувальникам.

Dj NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

Ви ж знаєте, як ми з anastasia_domination завжди не нудно проводимо час? Нам просто потрібно приховану камеру ставити і це буде ситком, яке ми продамо за абсурдно великі гроші на Нетфлікс написала одна з Насть.

Танець DJ NANA розвеселив глядачів, адже Nana Zbuker постійно коментувала рухи "стопами" Анастасії. В коментарі відео Збукер заявила, що викладе повне відео тільки за донат ЗСУ.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Показати ще

Кадр з відео DJ NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

DJ NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

"NANA врятувала це відео! а то нудно дивитися ці тверки і так далі Анастасія", "Хахахахаха, це дуже смішно!", "Ісус з ікони дуже зацікавлено спостерігає", - написали шанувальники.

Коментарі DJ NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

Нагадаємо, ми писали, що ексNikitA Анастасія Кумейко натякнула на нове кохання в Італії: "Перевіряється ранковими поцілунками".

Як повідомляв "Знай.ua" Dj NANA з ексгурту "NikitA" погладила себе просто посеред дворика в Італії: "Справжнє мистецтво".

Також "Знай.ua" інформував, що Dj NANA з ексгурту "Нікіта" після 5 місяців роздумів одягла весільну сукню, щоб здивувати.