Популярна українська акторка театру та кіно Ксенія Вертинська є донькою Олексія Вертинського, але вона стала впізнаваною не лише завдяки зірковому батькові. Жінка грала у "Сватах", "СидОренки-СидорЕнки" і навіть у "Слузі народу" разом із президентом Зеленським.

Ксенія Вертинська показала, як справляється з тимчасовими відключеннями електроенергії та водопостачання, які відбуваються після атак росії. Окупанти методично намагаються знищити енергооб'єкти України і від цього дуже страждає мирне населення.

Ксенія Вертинська, фото з Instagram

Артистка не розгубилася, коли у місті зникла вода. Вона вирішила набрати її в калюжі від розтанувшого снігу, щоб використовувати як технічну.

Також вона зазначила, що не падає духом навіть у таких екстремальних умовах і закликала земляків триматись у такі темні часи.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

"Нам своє робити і сили духу не втрачати 💛💙 Тримаємося💪 Переможемо", - написала Ксенія Вертинська.

Зірку у коментарях підтримали численні шанувальники, а деякі, судячи з усього, сусіди, навіть запропонували свою допомогу.

Раніше ми писали про те, що донька Вертинського зі "Сватів" зливається з природою і згадує, як це бути акторкою: "Перезапустити мозок"

Як повідомляв Знай.ua, донька Вертинського зі "Сватів" взялася за красу жінок і на якийсь час пішла з театру через війну: "Не твоя стеля"

Також портал Знай.ua писав, що донька Олексія Вертинського зі "Сватів" готова показати українцям свої "приховані" таланти: "Невелика проба пера"