Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька показала свій новий стиль, розкуйовджена і розпашіла.

У своєму Instgaram Заріцька показала своє фото без мейку, на якому показала свій новий колір волосся. Дівчина виглядає змученою та розпашілою, рожевощокою.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

У дописі дівчина зізналася, що вперше за весь час вийшла у цивілізацію

Вперше за ці дні вибралась у цивілізацію. До цього - намагалася зловити зв'язок рано вранці біля траси за містом. Такі тепер розваги. А ще я встигла пофарбувати волосся. Сама. Що скажете? Знаю, буває непросто, та пам'ятайте, що я вас обожнюю і дуже пишаюся всіма нами. - написала Олександра.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Олександра Заріцька. Фото: Instagram

У коментарях підтримали дівчину, та похвалили, що змогла сама себе пофарбувати.

"Трошки мерзнуть котики, але тримаємось, згадаємо, що нас захищають, а дехто буде горіти в пеклі", "Гарний колір, пасує, я переживаю за Україну і в очікуванні чуда, перемоги", "Ти така гарнюня", "Сашо, ви без мейкапу ще краще ніж з ним", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олександра Заріцька з "KAZKA" віддалася почуттям далеко від України, але поруч із земляками: "Якщо це не кохання, то що?"

Як повідомляв "Знай.ua" Олександру Заріцьку з "KAZKA" переповнила любов до особливого міста, і це не Київ: "Розірвав на частини".

Також "Знай.ua" інформував, Олександра Заріцька з гурту KAZKA кардинально змінила образ, та спокусила пропозицією: "Карколомна".