Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова вразила пікантним вбранням та розповіла про життєве кредо. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова частенько радує шанувальників новими публікаціями, в яких ділиться не лише фото чи відео з життя, а й емоціями, думками та різними планами.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова вразила серією фото в ефектному вбранні, серед яких і з досить сміливою зоною декольте. Зірка зазначила, що попри важку ситуацію в країні українців не залякати, зокрема її. Її кредо за нинішніх умов – продовжувати жити, боротися та надихати українок.

"Їм не вдасться залякати нас, зламати і зневірити. Переборюючи страх, тривогу і біль ми продовжуватимемо жити, молитися і битися за кожен новий день. Ми й надалі надихатимемо наших жінок, об'єднуватимемося заради допомоги, випромінюватимемо світло в повній темряві і молитися за наших людей", - сказала хореограф.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще
Шанувальники подякували зірці за старання та оцінили її цибулю.
"Дякую Вам, Ілоно!!! Просто надихаєте на життя", "Це повний шок боже мій якась маленька чарівна принцеса", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла, як наперекір страху йде до мрії: "Продовжую рухатися".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відчула себе принцесою та відкрила в собі нові здібності: "Можу надихати".

Крім того, ми писали, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".