У неділю, 18 грудня 2022 року, відбувся фінал Чемпіонату Світу з футболу у Катарі.

Між собою зустрілися збірні Аргентини та Франції. На поле у ​​стартових складах вийшли – від Аргентини: Ді Марія, Альварес, Мессі, Макаллістер, Фернандес, Де Пауль, Ромеро, Лусеро, Отаменді, Тальяфіко, Мартінес; від Франції: Жиру, Грізманн, Мбаппе, Дембеле, Рабйо, Чуамені, Ернандес, Упамекано, Варан, Кунде та Льоріс.

У першому таймі сталося те, на що чекали всі фанати Ліонеля Мессі у фіналі ЧС-2022. У ворота Франції призначили пенальті. Колишній капітан "Барселони" та поточний гравець "ПСЖ" вийшов до м'яча і забив на 23 хвилині. Проте недовго рахунок зберігався 1-0. Адже на 36 хвилині Ді Марія збільшила перевагу перед Францією. І на перерву команди пішли за рахунку 2-0 на користь Аргентини.

Ді Марія, скріншот: Megogo

Збірна Аргентини, скріншот: Megogo

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На матчі, до речі, було помічено президента Франції Еммануеля Макрона, який не пропускає поєдинки своєї збірної на цьому Чемпіонаті. І навіть мільярдер Ілон Маск.

У другому таймі грати футболісти стали набагато жорсткішими по відношенню один до одного. Мессі на шістдесятій хвилині мало не забив третій мятч для Аргентини та дубль для себе.

На 80 хвилині Кілліан Мбаппе дав шанс Франції, забивши гол із пенальті. Рахунок 2-1. Через минуту - еще раз. Этот молодой игрок сравнял шансы. Після тієї фантастики, яку молодий гравець подарував уболівальникам Франції, ніхто більше не зміг забити у період основного часу.

Перший екстра-тайм закінчився без голів. На 108 хвилині Мессі забив третій гол у ворота Франції та знову вивів збірну вперед.

Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo

Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo

115 хвилина... другий екстра-тайм. Суддя призначає пенальті у ворота Аргентини. М'яч у руки взяв Кілліан Мбаппе. Він забиває та робить хет-трик... зрівнявши рахунок (3-3). Все йде до пенальті.

Аргентина перемогла за пенальті. Французи були не готові і промазали здебільшого з ударів.

Нагадаємо, FIFA відмовили Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022: "Ми нікого не..."

Як повідомляв "Знай.uа", Лукашенко не випив пігулки і втратив Білорусь на ЧС-22: "Я колишній футболіст"

Знай.ua писав, FIFA оскандалились на ЧС-2022 і відібрали у іспанців прапор України: "Якісь стандарти"