Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук похвалилася шикарною фігурою, в засніженій альтанці.

Марина Бех-Романчук на своїй сторінці в Instagram показала ідеальну фігуру в купальнику, на сніжному тлі з альтанки. Відео, яке розмістила Марина, викликало бурхливі емоції серед шанувальників та підписників чемпіонки.

Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/

Навіть чоловік Михайло Романчук, який зазвичай не коментує фото та відео спортсменки, не витримав та написав: "Ти в мене сама гарна".

У відео дівчина стоїть у альтанці, а навколо все в снігу. Марина постелила на перила білосніжне покривало, та повигиналася перед камерою. Купальник туго пився у спокусливі вигини красуні, а звабливий погляд не залишив чоловічій частині підписників жодного шансу.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

У коментарях підкреслили, що Марина може бути не тільки чемпіонкою зі стрибків, але й чемпіонкою в еротиці.

"Ця жінка не зовсім знає, що виграти.. золоту медаль зі спорту... чи медаль з еротики", "Цей сніг довго не протримається", "Найкраща україночка наша!", "Мама мія", написали шанувальники.

Марина Бех-Романчук,коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Марина Бех-Романчук згадала про розставання з чоловіком заради майбутнього країни: "У мене почалася паніка".

Як повідомляв "Знай.ua" спортсменка Марина Бех-Романчук виставила кругленьку попку та зізналася, в чому секрет: "50% складає бажання".

Також "Знай.ua" інформував, чемпіонка Марина Бех-Романчук "приховала" спортивну попу в тінь: "Не соромно, брате".