Українська співачка Віра Брежнєва давно знаходиться в Європі, де всіляко допомагає українським біженцям і громадянам, які постраждали від російської агресії.

Ексучасниця "ВІА Гри" не надто часто ділиться якими-небудь подробицями свого життя. Але зараз у Instagram Stories можна дізнатися багато нового про неї. Наприклад, Віра поділилася тими звичками, які хоче втілити у 2023 році... і навіть запропонувала шанувальникам надати їй кілька підказок.

Віра Брежнєва, кадр із кліпу на пісню "Вишиванка"

Так Віра Брежнєва у новому році вирішила більше не скаржитися, але вміти ділитися думками, радіти дрібницям та багато іншого.

"Щиро ділитися емоціями, почуттями, не соромитися їх; не боятися просити про допомогу; визнавати свої помилки; вибачатися, вибачати; жити справжнім; прощати і відпускати", - пише вона.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Українці та шанувальники з інших країн запропонували бути собою, не боятися починати щось наново, відкривати серце, цінувати все те, що ми маємо зараз, а також не відкладати на завтра, нікого не засуджувати і бути чесним із собою.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

"А ось погану звичку бути хорошою та зручною дівчинкою залишила минулого року і попрощалася з нею", - додала Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віра Брежнєва прикрила соски стразами і не змогла визначитися у натовпі чоловіків: "Вибираю зухвалу принцесу"

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва нарешті зізналася, як перетягнула на себе Меладзе: "Точно знала, що я та сама людина"

Знай.ua писав, Віра Брежнєва вперше за час війни показала 13-річну дочку, але шанувальники побачили в ній дорослу дівчину: "Дитинство, куди помчало"