Жерар Піке був сфотографований у затишній обстановці з моделлю Іриною Шейк, лише через кілька днів після повідомлень про те, що його колишня Шакіра виявила його передбачувану зраду завдяки доказам з банки з-під варення.

Піке наблизився до Шейк і обійняв її, коли вони позували для фотографії під час гри НБА у Франції.

35-річна колишня зірка футболу був недбало одягнений у коричневу толстовку з капюшоном Nike та чорні штани. Тим часом, 37-річна Шейк виглядала шикарно у чорному светрі з високим коміром, чорних штанах та великих срібних сережках.

Ірина Шейк та Жерар Піке, фото: BACKGRID

Декілька інших зірок заповнили арену, щоб подивитися, як "Детройт Пістонс" зустрінеться з "Чикаго Буллз" на Accor Arena Bercy в Парижі. "Буллз" перемогли "Пістонс" з рахунком 126-108. За цим спостерігали першокласні зірки, у тому числі Фаррелл, Меджік Джонсон, Наомі Кемпбелл та гонщики "Формули-1" П'єр Гаслі, Естебан Окон та Чарльз Леклерк.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Шейк була у стосунках з Бредлі Купером протягом чотирьох років, доки не розлучилася у червні 2019 року. Вони продовжують спільно виховувати свою 5-річну доньку Леа Де Сен, і, як повідомляється, вона хоче знову бути разом із Купером і мати більше дітей із ним.

Леді Гага, Ірина Шейк та Бредлі Купер

Тим часом, зустріч Піке з Шейк відбулася після того, як стало відомо, що 45-річна Шакіра нібито виявила, що він зраджує її через банку варення. Адже Жерар не любить полуничне, а воно регулярно зникало з холодильника у сімейному будинку пари.

Шакіра оголосила, що розстається з Піке у червні 2022 року після майже 11 років спільного життя. У них двоє синів: Мілан, 9 років, та Саша, 7 років.

Шакіра та Жерар Піке, кадр з інтерв'ю

Нагадаємо, Шакіра з Аліекспрес: увесь світ побачив, на кого Жерар Піке проміняв пекучу колумбійку - волосся, як солома та пивний животик.

Раніше ми повідомляли, що Бредлі Купер та росіянка Ірина Шейк знову разом? Пара готова піти стопами Джей Ло і Бен Аффлека.