Популярний український стендап-комік, учасник відомого Інародного театру абсурду "Воробушек" та зірка "Ліги Сміху" Василь Байдак розсмішив нюансами життя за кордоном, які розкриваються лише згодом. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вася Байдак один із гумористів, які якісно підвищують рівень позитиву в організмах українців. Водночас він із командою активно займається волонтерством і всіма силами допомагає воїнам ЗСУ наближати перемогу.

Вася Байдак. Фото: скрін youtube

Цього разу Вася Байдак вирішив подарувати трохи посмішок шанувальникам та поділився уривком зі свого стендап виступу. Гуморист посміявся з неочевидних аспектів життя за кордоном, а саме в Німеччині, після яких життя в Україні, навіть під час війни, здається раєм.

Українці від душі посміялися і відзначили, що якою б прекрасною не здавалася інша країна, в Україні все одно набагато краще.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Я люблю Україну. Удома добре", "Господи як життєво… І смішно і сумно", "Це ж тупо правда", "Вася, обожнюю", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Вася Байдак попрощався з найдорожчим, заради допомоги ЗСУ: "Це надпотужно".

Також наш портал інформував, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" розповів, як його образ збентежив канадських безпритульних: "За свого приймали".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" спробувала себе в кулінарії, таке навіть Клопотенко не витворяв: "Шедеврально".