Дружина Олександра Усика Катерина потролила Тайсона Ф'юрі після того, як переговори про бій у надважкій вазі між ними провалилися.

Після того, як протягом кількох місяців велися переговори про те, що бій попередньо запланований на 29 квітня на Уемблі, стало відомо, що бій не відбудеться — на велике розчарування фанатів боксу в усьому світі.

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Youtube

Промоутер Усіка Алекс Красюк заявив, що табір Циганського короля зайшов надто далеко зі своїми вимогами, заявивши talkSPORT: "Бій скасований. Причина цього в тому, що він зайшов надто далеко. Було відчуття, що після того, як Усик прийняв 70/30, Тайсон Ф'юрі почав думати, що може надіти сідло на шию і почати їздити на Усику стільки, скільки зможе . Це не правильно".

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Однак промоутер Ф'юрі Френк Уоррен заявив, що табір Усика шукав спосіб вибратися. Він сказав: "Вони сказали, що бій має відбутися до 29 квітня, і якщо він відбудеться пізніше, вони хочуть, щоб бій був іншим. Причина, через яку вони це зробили, полягала в тому, що вони не думали, що Тайсон буде готовий до 29-го, і раптом Тайсон був готовий до цього. Він був у тренувальному таборі два з половиною тижні, отримав тренерів з Америки, і вони шукали спосіб вибратися".

Олександр Усик, фото: Instagram

А тепер дружина Усика Катерина потролила Ф'юрі в Instagram, назвавши його "циганською королевою", опублікувавши відфотошоплене зображення Ф'юрі у сукні з підписом: "І востаннє. Бути жадібним дуже погано!!! ще попереду!!!"

Сториз дружини Усика

Катерина також пожартувала, що Ф'юрі тепер вчетверте битиметься з Дереком Чісорою замість Усика, додавши: "Це бій, на який фанати Belly Fury чекають від @tysonfury".

Тепер Усик збирається розпочати переговори про бій з обов'язковим претендентом на титул WBA Даніелем Дюбуа, а наступний крок Ф'юрі поки не зрозумілий.

Нагадаємо, що дружина Усика Катя згадала ганьбу окупантів у їхньому будинку.

Раніше ми повідомляли, що фанати Тайсона Ф'юрі перейшли на бік Усика після ультиматуму: "Не можемо дочекатися"