Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук вирішила написати пост про своє ставлення до людей, які нічим не займаються та просто деградують. Їй з ними неймовірно нудно, як із чоловіками, так і з жінками. Зірка не хоче витрачати свій цінний час на спілкування з такими особами.

Валерія Крук, фото: Instagram

"Людина, яка не розвивається, починає деградувати, інакше бути не може. Як тільки жінка починає розчинятися в своїй родині, в своєму чоловіку, дітях і більше нічого не робить: не має професії, своєї справи, хоббі, не навчається, то все! Наступає кінець. У когось цей процес займає більше часу, у когось менше, але обов’язково має однаковий фінал", - зазначила вона.

Такі жінки, за спостереженнями Валерії, обговорюють лише плітки та як розвести чоловіків на гроші, при цьому риються у чужій білизні та заздрять. Такі ще називають себе "щасливими матусями двох янголят".

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Річ не про багатодітних мам, у яких немає можливостей утримувати нянь та помічників. Річ про тих, у кого «нічого не робити» - то є свідомий вибір. Нікого не засуджую. Кожна людина має право жити, як забажає. Просто суто домогосподарство і безцільне життя - не моє!" - заявила Крук.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Нагадаємо, неслухняні груди "Кульбаби" Валерії Крук несподівано "втекли": навіть італійці не стрималися

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук наважилася задовольнити голівку, мріяла про це ще дівчиськом: "Потрібно для здоров'я"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук розповіла про чарівний ритуал, який допоміг здійснити всі її бажання: "Повторити мій досвід"