Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна іноді радує шанувальників розважальним контентом, а цього разу розмістила відео зі своїм перевтіленням. Артистка використала перехід і буквально за секунду з домашньої господині перетворилася на розкішну діву в чорному вбранні.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Більше того, ведуча вирішила спробувати себе в новому образі та приміряла довге темне волосся, від чого стала схожа на Мортішу з Сімейки Аддамс. Також вона не забула для більшого ефекту оголити декольте і нафарбувати губи яскраво-червоною помадою.

Шанувальники також відмітили, що Єфросиніна схожа на героїню культового фільму, а також оцінили її сміливий образ.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Мортіша Єфросиніна", "Шикарний образ. Вам дуже личить", "Ох ніфіга собі", - написали користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як втома довела її до втрати речей та наркоманських районів Варшави: "Потрібен відпочинок"

Раніше ми писали про те, що "Скільки коштує совість?": Маша Єфросиніна поділилася історією 14-річної українки, яку безкарно зґвалтували однолітки

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна поділилася, як їй живеться з яйцями - Гордон і Бідняков "позаздрили": "Те, чого прагну"