Український шоумен, телеведучий та комік Євген Кошовий, у інтерв'ю з Олексієм Сухановим на шоу "Говорить Суханов" поділився думками про співачок-зрадниць.

Комік зізнається що не вірить у каяття співачки. Кошовий переконаний, що Лобода швидко "перевзулася", коли зрозуміла, що в росії їй нічого не світить.

Євген Кошовий, скріншот з відео

"Світлані Лободі не вірю. Я не повинен вірити людині, яка була у Москві. Вона зрозуміла, що там їй нічого не світить, тому що вона все ж таки українка. Вона повернулася, сфотографувалася у Бучі. Це те, що я кажу", - сказав актор у розмові з Олексієм Сухановим на шоу "Говорить Суханов".

Кошовий також зауважив, що в якщо в Лободи ще була можливість повернутися до України, то зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалій шляху назад немає, їх ніхто не чекає тут, а якщо вони раптом вирішать повернутися, українці їх просто не приймуть.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"А Лорак з Повалій капусти жодної не вистачить. Не уявляю їхнього повернення сюди (до України – прим. ред.). Їх тут просто розшматують", - зазначив гуморист.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Лобода довгий час мовчала про війну в Україні. До повномасштабного вторгнення вона активно виступала в росії, а після цього хоч і заявила про позицію проти війни, але зробила це не одразу. Саме тому її ім'я часто ставлять поруч з такими зрадницями як Повалій та Лорак.

Нагадаємо, "Мова не тисне?": дочка Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", любитель ОПЗЖ? У мережі пліткують, як утікач Влад Яма рвався в політику, але в нього нічого не вийшло

Знай.ua писав, Женя Кошовий і Саша Пікалов з "Квартал 95" оголосили евакуацію з Білгорода: "Підтвердив командир полку Леонід Кучма"