Олександр Гвоздик — колишній чемпіон світу у напівважкій вазі — висловив свою думку щодо позиції любителя московських попів Василя Ломаченка.

Другий боксер теж є українцем, і ексвласником звання найкращого у трьох вагових категоріях.

Олександр Гвоздик, скріншот: YouTube

Гвоздик зазначив, що під час повномасштабної війни країні потрібно об'єднатися і дотримуватися спільного порядку денного, щоб підтримати бойовий дух.

Він відчував, що в Україні існує така спрямованість, яка б мотивувала всіх боротися проти ворога, проти росіян. Однак коли хтось відхиляється від цього курсу та порядку денного, на нього сповзає хейт. Саме це сталося з Ломаченком.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

За словами Гвоздика, в Україні складна ситуація, де не можна залишатися нейтральним. Навіть якщо ти поважаєш когось, ти маєш зробити свій вибір. Однак Ломаченко, як професійний боксер, на його думку, не заслуговує на таку негативну реакцію, оскільки він є великим бійцем. Гвоздик також додав, що як громадянин своєї країни він вважає, що "маємо те, що маємо".

Олександр Гвоздик, скріншот: YouTube

Ставлення спортсменів до конфлікту має значення громадськості, та його висловлювання можуть вплинути на громадську думку. Проте чомусь Ломаченко досі не прийняв сторони своєї рідної країни - залишається загадкою.

Нагадаємо, московські попи назвали "карою божою" підрив Каховської ГЕС: за виселення з Лаври

Як повідомляв "Знай.uа", у команді Ломаченко після поразки задумалися про подальшу кар'єру українця: "Навіть якщо він може..."

Знай.uа писав, Василь Ломаченко знайшов у боксері "труса", що виграв його, через реванш: "Він розуміє..."