Новини про вихід фільму "Бетмен 2" Метта Рівза викликали сильне хвилювання серед шанувальників коміксів. Проте стало відомо, що вихід фільму переноситься на 2026 рік. За повідомленнями причиною цього рішення стали кілька факторів.

Його новий релізний день тепер призначено на 2 жовтня 2026 року, а не на 3 жовтня 2025 року, як планувалося раніше. Про це розповіли Deadline.

Бетмен \\ офіційний скріншот з трейлера The Batman

Відсуваючись від фільму "Супермен" Джеймса Ганна, який стартує у кінотеатрах 11 липня 2025 року, "Бетмен 2" зможе придбати власну платформу та увагу глядачів без конкуренції.

У той же час, глядачам варто чекати фільм "Супермен", оскільки він стане початком нової студії DC Ганна та Пітера Сафрана, першої фази під назвою "Боги та монстри".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Бетмен / Фото: скріншот Youtube

Незважаючи на те, що Бетмен Рівза не пов'язаний із всесвітом Ганна, вони співіснують паралельно один з одним. У Ганна також у роботі ще один фільм про Бетмена, "Бетмен: Відважний і сміливий", у режисурі Енді Мускетті.

Варто запевнити, Роберт Паттінсон залишиться в ролі Бетмена для всесвіту Рівза, хоча його образ буде адаптований до фільму Мускетті.

А ще найближчим часом очікується вихід нового фільму Пола Томаса Андерсона, в якому знімаються Леонардо Ді Капріо, Шон Пенн, Реджіна Холл, Тейана Тейлор, Вуд Харріс, Алана Хейм та Чейз Інфініті. Цей фільм буде доступний на екранах Imax.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що S ony в люті через ганебну витівку головної актриси "Мадам Павутини": "Якщо зірка обс*ратиме їх..."

Вам буде цікаво дізнатися, "Трах*ть людей": Шерон Стоун згадала, як її схиляли до інтиму заради успіху в кіно