Українська актриса та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна славиться своєю розтяжкою, гумором та соковитими формами.

Гумористи продовжують працювати навіть під час війни, але їхня справа змінила напрям і зараз усі зусилля йдуть на допомогу ЗСУ. Так і Катерина Нікітіна виступала на благо країни.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

Зокрема, одного разу перед зйомками випуску "Єдиний Квартал" вона показала відео із гримерки, в якому засвітився Юрій Ткач.

Поки артистку готували до виходу до кадру, наводили марафет, ззаду до неї несподівано підійшов Ткач. Він почав дивно рухати руками та посміхатися. Гуморист думав, що Нікітіна знімає таймлапс - поєднання безлічі кадрів в один ролик, але помилився.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Катерину дуже розсмішила реакція Юрія, коли зрозумів, що це звичайне відео. Дівчина заливалася сміхом, а чоловік пішов у засмучених почуттях.

Шанувальники подякували артистам за подаровану посмішку, а дехто навіть здивувався, що Катя знайома з Юрієм.

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, що Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів про те, як знайомитиметься з шанувальниками доньки: "Куплю собі двоствольну зброю...".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Ткач із "Квартал 95" захотів сам збивати дрони: кум із ЗСУ порадив не вилазити з укриття.

Також стало відомо, що Юрій Ткач показав, як йому особисто принесли генератор за його добрі справи: "Схудне та електрикою забезпечить".