Усі українці пам'ятають перший сезон шоу "Холостячка", де головною героїнею була Ксенія Мішина. У фіналі проєкту зійшлися комік Олександр Еллерт та бізнесмен Олексій Тригубенко.

Перший - типовий поганий хлопець, довеяник зі школи, а другий - надійне плече. Ксенія Мішина схилилася до першого варіанту і досить довго провела у стосунках із Еллертом.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

Що ж до Олексія Тригубенка, то він довго не "світився" ні з ким із жінок і перша поява з дівчиною відбулася на самому початку повномашстабної війни. Тоді Олексій на інтерв'ю зізнався, що закоханий у дівчину Аліну, але вони не можуть бути разом, оскільки дівчина евакуювалася з України.

Олексій Тригубенко та його дівчина Аліна, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Ця історія затихла, але невдовзі Тригубенко шокував фанаток тим, що став батьком. Мати дитини бізнесмен не показував. А зараз у сім'ю чоловіка прийшло горе.

Увечері, 13 березня, 35-річний підприємець повідомив про смерть найближчої людини.

На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз чоловік оголосив про смерть своєї мами Наталії. Жінка пішла з життя через вісім місяців після того, як у Олексія народився первісток — син Марк.

"У мене була найкраща мама у світі. Тепер вона із бабусею. Не вірю", — написав він. Тригубенко не озвучив причини смерті родички і поки що не ділився деталями похорону.

Сторіз Олексія Тригубенка

Нагадаємо, що відкинутий Ксенією Мішиною Олексій Трегубенко зважився на зміни, мало хто так зможе: "Буде погіршуватися".

Раніше ми повідомляли, що фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "Вона бісила, але без неї ніяк"