Український співак Максим Бородін нещодавно вирішив розкрити завісу над хворобливим дитинством, коли його мати опинилася за ґратами, а він разом із сестричкою залишилися наодинці з реаліями життя .

Розповідаючи свою історію для проекту "Неймовірна правда про зірок", Бородін поділився деталями, що так довго приховуються в глибинах своєї душі. Його мати, захоплена злочинним світом та наркотиками, перестала піклуватися про 3-річну доньку та сина. Все змінилося після обшуку у їхній квартирі, коли жінку забрали правоохоронці.

Максим Бородін, фото: Instagram

"Я кілька днів чекав, лежав на підлозі, а вона не приходила. Я знав, що мама завжди поверталася ввечері додому, а вона не приходила день-другий. Я страждав від того, що мені її не вистачає", - зазначив він.

Тітка, яка згодом взяла на себе догляд за дітьми, повідомила малого Макса, що його матір забрали. Найбільше уваги малюку приділяв його дідусь, який став для нього справжньою опорою та замінив усіх у житті, адже Максим не знав свого батька.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Лише у день випуску зі школи Бородін знову побачив свою матір. Однак не було радісної зустрічі – син не зміг вибачити жінку за її вчинки та втечу від сімейних обов'язків.

"Руки відкрила для обіймів, а я став і стою, як вовченя. Вона каже: "Ти що, мене не обіймеш?". Я кажу: "Ні!". Розвернувся і втік", - повідомляє Макс.

Максим Бородін, фото: Instagram

Однак, незважаючи на весь біль, згодом співак все ж таки знайшов у собі сили пробачити матір. Деякий час вони підтримували зв'язок, але згодом стосунки знову обірвалися через алкогольну залежність жінки. Бажання побачити матір знову запалило у серці артиста після народження його другої дочки.

"Подзвонив і в ту ж мить приїхав. Я бачу це поле, бачу її метрів може 300-400, і мені так до неї хочеться. Я кричу: "Мам!", І біжу через поле. я вперше її відчув", - додає артист.

Нагадаємо, "так, це була моя помилка": Віра Брежнєва зізналася, як ставиться до шлюбу з Меладзе

Як повідомляв "Знай.ua", "почув про діабет, став пиячити": Melovin відверто розповів про проблеми зі здоров'ям

Знай.ua писав, Надія Матвєєва поскандалила з журналісткою: "Це таке свинство"