Історія родини українського співака Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін, торкнулася серця чи не кожного українця, що знайомий із його життям та творчістю. Так, для шанувальників легендарного хіта "Мам" цікаво дізнатися, що батько покійного музиканта вперше розповів про деталі матері Кузьми.

На передачі "Сніданок з 1+1" Віктор Кузьменко, вперше поділився деталями про хворобу та смерть своєї дружини.

Ольга Михайлівна, мати артиста, вела важку боротьбу із хворобою, яка тривала сім місяців. Її життя стало предметом сімейної уваги та турботи, але, на жаль, лікарі не змогли подолати хворобу, і мати Кузьми померла другого дня після госпіталізації.

"Її здолала тяжка хвороба. Вона лежала у лікарні у Львові 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була вдома. Другий інсульт стався. вже вдома", – розповів отець Кузьми.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Віктор згадав момент, коли Кузьма, перебуваючи у дорозі до батьківського будинку, написав свій знаменитий трек "Мам". Пісня стала не лише однією з найзворушливіших українських пісень, а й своєрідним подарунком від Кузьми своєї матері:

Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди вибирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось, якось, його занесло старою дорогою в ліс. Була вже ніч, лісовози, ще сталася пожежа: торфи горіли, дим Він сказав: "Я так злякався, що я можу мами не побачити". І ось у нього протягом того якогось короткого часу той текст дозрів."

Смерть Кузьми в автокатастрофі залишила свій слід у серцях родичів. Мати Кузьми, Ольга Кузменко, категорично відкидала версію про нещасний випадок і стверджувала, що її сина вбили навмисне. Її спроби знайти винних, однак, не дали результатів.

Боротьба Ольги за невпинне прагнення справедливості тривала навіть після загибелі сина. Ольга Михайлівна пішла з життя на вісім років пізніше, але залишила в серцях рідних та близьких гірке відчуття втрати та несправедливості.

Також наш портал повідомляв, що дочка Кузьми Скрябіна розповіла, як змінився батько через війну: Суханов дізнався першим

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що 6 6-річний Зібров назвав пікантних співачок України: молоденькі дівчатка теж у списку