Сергій Середа, відомий український ведучий і шоумен, відкрито поділився своїм баченням мобілізації та власною роллю у підтримці України під час війни.

На зорі повномасштабного вторгнення Сергій мав намір приєднатися до лав Збройних Сил України як доброволець, але обставини склалися інакше. Він розповідає про особистий конфлікт із дружиною, що спалахнув на тлі цього рішення, а також про власний страх, який у підсумку змусив його переглянути свої наміри щодо мобілізації.

MamaRikа и Сергей Середа, фото: Instagram

Замість того, щоб йти на фронт, Сергій знайшов інший спосіб допомоги – через свою творчість. Він акцентує на тому, що вважає за краще не робити публічного самопіару на своїй допомозі, поки українці продовжують вмирати на війні, борючись за свободу країни.

Сергій підкреслює, що не вважає себе кращим за тих, хто зараз на передовій, але намагається робити все можливе, щоб підтримати країну та її захисників з тилу.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Ось, що пишуть українці:

Коментарі про Сергія Середу,скріншот з youtube

Коментарі про Сергія Середу,скріншот з youtube

"Ті, хто там, це справжні герої, - каже Середа, - Це ті люди, якими ми маємо всі пишатися". Його слова сповнені поваги та вдячності до тих, хто вибрав шлях захисту рідної землі в найважчі часи для країни. Він визнає свій страх і не вдає з себе героя, але його внесок і підтримка тих, хто на передовій, не менш важливі.

Сергій Середа, як і багато українців, робить те, що може, аби допомогти своїй країні у цій боротьбі.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua штани десь загубилися? Ексхолостячка Ксенія Мішина розсунула ноги в шкірі: "По суботах можна"

Також, Знай.ua писав про оголена Надя Дорофєєва зізналася, що "підсіла" на пігулки: "Дні схожі на битву..."