Зірка "МастерШефа" Ольга Мартиновська нещодавно розповіла про свої нові стосунки та розкрила деталі щодо початку їхнього роману. Учасниця шоу розповіла, що завдяки своєму ідеалу чоловіка знайшла у своєму обранці Руслані все, що шукала.
Незважаючи на те, що він старший за неї на 17 років та має вищий зріст, який завжди бажала бачити у своєму партнері, вони змогли знайти спільну мову та взаємне зрозуміння.

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Ольга розповіла, що знайома з Русланом ще з ресторанної сфери, а їхні стосунки розпочалися завдяки соціальній мережі Instagram. Пост про рецепт страви, який вона опублікувала, викликав відгук від Руслана, і це стало початком їхнього роману.

Іскра між ними запалала, і з кожним днем їхні відносини ставали все сильнішими. Хоча Ольга ще не поспішає публічно демонструвати свої стосунки, вона з радістю ділиться цією новиною із своїми шанувальниками.

Ольга Мартиновська. Фото: скрін відео

Вона відчуває велику радість від знайомства з Русланом та вірить у міцність їхнього відношення. Натомість вона дотримується поваги до свого попереднього партнера, не поспішаючи публічно демонструвати свою нову любов.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Показати ще

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua зірка "МастерШеф" розкритикував шоу "Холостяк" і пояснив, чому дівчатам туди не можна

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, "МастерШеф" анонсував 13 сезон: що чекає на глядачів і коли дивитися

Також, Знай.ua писав про "Я закохалася за багато років": суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки