Екс - чемпіон росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО), який програв поєдинок проти абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, розповів, коли відновить тренування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після бою з Усиком Гассієв переніс операцію на плечі.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

"Самопочуття відмінне, як і настрій. Операція пройшла добре. Зараз триває курс відновлення, скоро приступлю до тренувань. Щодо строків говорити важко. Потрібно дивитися, як піде відновлення, як буде себе рука відчувати. Зараз потрібно все правильно зробити, нікуди не поспішати.

Буквально кілька днів тому зняв шви. Через три місяці можна зняти лангетку, і потихеньку можна починати легкі пробіжки. А до стовідсоткових тренувань зможу приступити десь через півроку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Показати ще

Травма позначалася на бою з Усиком, але це ні в якому разі не причина моєї поразки. Він і технічно і тактично краще був готовий. Просто все склалося в одне, і я програв за всіма статтями", - передає слова Гассієва Р-Спорт.

Нагадаємо, Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) буде запасним у другому сезоні WBSS, який пройде в першій важкій вазі. Про це повідомив голова Федерації боксу Росії Умар Кремльов.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик назвав умову реваншу з Гассиевым.

Наступний бій Олександра Усика

Олександр Усик (15-0, 11 КО) може провести наступний бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку. Орієнтовна дата бою Усика з Беллью – 10 або 17 листопада.

Олександр Усик

Промоутер Беллью Едді Хірн заявив, що цей бій, найімовірніше, пройде в Лондоні (Британія).

"Ні, Ліверпуль занадто малий, ймовірно, в Лондоні. Ми працюємо над деякими речами, ми близькі до підписання контракту. Беллью йде на пенсію. Після того як Усик став абсолютним чемпіоном і назвав його ім'я, поєдинок був у роботі.

Беллью вірить, що поб'є Усика. Якщо він зробить це, то стане абсолютним чемпіоном і номером один pound-for-pound. Інтернет вибухне. Він хлопець, який підносить сюрпризи, один за іншим. Це небезпечний і почесний поєдинок, один з найкращих поєдинків у світі боксу зараз. Я, як егоїстичний промоутер, з радістю зроблю цей бій", – передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.