Люди, які мають різний режим дня, відрізняються не тільки своїм характером, але і раціоном харчування. Вченим вдалося провести деякі дослідження і довести, що схильність до здорового харчування залежить від того, чи є людина "совою" або "жайворонком".

Як показали дослідження, людина, яка прокидається разом зі співом птахів має значно здоровий спосіб життя і має більш правильне харчування, ніж ті люди, які ведуть нічний спосіб життя.

Читайте також: Названо основні причини появи родимок

Чим раніше ми прокидаємося, тим краще вдається дотримуватися правил правильного ранку, робити зарядку, вживати сніданок, планувати свої справи наперед. У людей, які ведуть нічний спосіб життя, енергетичний приплив припадає на другу половину дня, відповідно потреба організму припадає теж на цей час. "Сови" дуже важкі на підйом, якщо робочий день починається з самого ранку, то організм все одно не прокидається вранці, відповідно не з'являється апетит.

Ранкові сніданки дуже важливі для підтримки свого організму в тонусі. Тому сови дуже шкодять своєму здоров'ю тим, що не снідають вранці. Наші внутрішні годинник грають роль в появі апетиту і пристрастям до різних страв на протязі всього дня.
У денний час "сови" споживають меншу кількість необхідних жирів, вуглеводів, білків. Бажання споживати необхідні речовини з'являються в другій половині дня, але варто відзначити, що вуглеводи і жири неблагополучно позначаються на здоров'ї організму і вага тіла. Кожній людині необхідно отримувати денну норму цих речовин, але "сови" часто відмовляються від цього, що призводить до погіршення загального стану.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як би шкідливим ні цукор і жири, все одно нашому організму необхідно отримувати їх хоча б в маленьких кількостях, але "сови", які трепетно ​​стежать за своїми формами виключають жири і вуглеводи зі свого раціону. Через час, "сови" відчувають нездужання, слабкість, погіршення настрою і загального емоційного стану.
"Жайворонки" в свою чергу більш здорові, так як мають правильний спосіб життя і дають своєму організму все необхідне вчасно.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що сухі сніданки дуже зручні в застосуванні. Вранці, не потрібно витрачати купу часу для приготування дуже корисна їжа. Сухий заливається молоком, підігрівається і готовий до вживання.
Насправді, сухі сніданки дуже шкідливі для нашого організму, вони практичні при вживанні і способі зберігання, але є безліч негативних сторін, для нашого здоров'я харчуючись даним продуктом.