Воротар білоруського футбольного клубу "Вітебськ", 27-річний Андрій Щербаков загинув у автокатастрофі.
Як повідомляє прес-служба футбольного клубу, у ДТП також загинули його дружина та 6-річний син. Друга дитина, яку везли в дитячому автокріслі, вижила. Зараз трирічний хлопчик у лікарні.
Автокатастрофа сталася в Толочинскому районі. Автомобіль футболіста зіткнувся з евакуатором.
"Аварія сталася 18 грудня близько сьомої вечора. Легковий автомобіль Kia на 543-му кілометрі траси М1 занесло. Машина вилетіла на зустрічну смугу, де зіткнулася із евакуатором "Мерседес". Всі загиблі - з Kia", - повідомляється на сайті auto.onliner.by.

Нагадаємо, 25 листопада помер нападник "Динамо Київ" Віктор Каневський.

Канівський помер на 83 році життя в Брістолі, США.
"Земля йому пухом, царство небесне цій світлій людині. 3 жовтня Віктору виповнилося 82 роки. Віктор Каневський, капітан легендарного складу "Динамо" Київ - перший з немосковських клубів - виграв чемпіонат СРСР 1961 року", - повідомив Аркадьєв.
Віктор Каневський - капітан першого легендарного складу столичного клубу. З 1955 по 1964 роки у складі "Динамо" провів 207 матчів у чемпіонаті і Кубку СРСР, забив 85 м'ячів. Він був єдиним киянином, який виступав за збірну СРСР на чемпіонаті світу 1962 року.

Помер Віктор Каневський

Після завершення кар'єри Віктор Каневський працював тренером в запорізькому "Металурзі", харківському "Авангарді" ("Металісті"), "Буковині", "Пахтакорі", "Дніпрі", ірпінському "Динамо", "Таврії", юнацькій збірній УРСР.
У 1987 році переїхав до США.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в жовтні помер видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич.