Атлетична комісія штату Невада (NSAC) прийняла рішення перенести турнір UFC 232 через проблеми з допінг-тестом екс-чемпіона у напівважкій вазі Джона Джонса.

UFC 232 перенесли з Лос-Анджелеса в Інглвуд, штат Каліфорнія. Як планувалося, змагання пройдуть 29 грудня.

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в допінг-пробах Джона Джонса виявили сліди анаболічного стероїду туринабола – тієї ж речовини, що була в його пробах після другого поєдинку з Даніелем Кормье.

На UFC 232 Джон Джонс проведе бій проти Олександра Густафссона за вакантний титул організації в напівважкій вазі, Атлетична комісія надала Джонсу ліцензію.

UFC 232 відбудеться 29 грудня

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

"Пікограмм – це одна трильйонна грама. Якщо ви покладете одну крупинку солі на стіл і розділите на 50 мільйонів шматочків, один з них буде пікограммом.

Це не порушення анти-допінгової програми. Джонса допустили до бою в рамках програми USADA", – сказав віце-президент UFC Джефф Новіцкі.

Виконавчий директор CSAC Енді Фостер заявив, що аномальні результати допінг-тесту Джонса пов'язані з його позитивною пробою ще в липні 2017 року.

Згідно із заявою NSAC, боєць повинен буде з'явитися за засідання комісії у січні 2019 року.

Нагадаємо, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.

Дана Уайт

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.